Kriminalvården logotyp

Alla inlägg


Bild där hela Kriminalvårdens trailer syns.

2019-05-14

Besök oss i trailern!


Inlägget har följande kategorier:

Är du nyfiken på hur ett bostadsrum på anstalten Kumla ser ut inifrån? Har du frågor om Kriminalvårdens organisation eller arbete? Vad krävs för att jobba hos oss? Hur är det att ha fotboja på sig och vad gör egentligen Frivården?

Sedan 2015 har Kriminalvården haft ett mer visuellt koncept och jobbat för att ge allmänheten bättre inblick i organisationen. Just nu pågår Kriminalvårdens Sverigeturné där vi dyker upp på olika platser, laddade med personal och en stor inredd trailer där ni bland annat kan se hur ett bostadsrum på anstalten Kumla ser ut inifrån.

Idag, tisdag den 14:e maj, finns vi på Överby i Trollhättan. Idag har ni dessutom en unik möjlighet att träffa två livs levande krimsticscoacher från Frivården Vänersborg. Jag kommer att vara på plats mellan kl. 15.30-16.00 för att svara på era frågor, berätta om organisationen och vårt uppdrag. Jag hoppas vi ses! 

Har ni inte möjlighet att ta er till Trollhättan idag så föreslår jag att ni spanar in turnéplanen för att kanske hitta en plats som passar dig bättre.

/ Therese Skoog, krimsticscoach på Frivården Vänersborg