Kriminalvarden.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt för dig. Läs mer om cookies och hur vi skyddar dina personuppgifter.

Kriminalvården logotyp

Frivårdsbloggen


2020-01-07

"Tack för att du kämpat med mig"

När man minst anar kan det hända det saker i relationen med klienten. Denna tavla fick en kollega idag! Från en klient som gått genom programserien One to One med en del stora hinder längs vägen.

Kollegan kom in till mitt kontor med tårar i ögonen och ett stort leende på läpparna och delade med sig av en gåva hon fått av en klient vid avslutningsmöte av One to One. Det är magiskt stort, speciellt när jag vet att det varit en del utmaningar under programserien där kollegan tvivlade på om hon nått fram med budskapet hon förmedlat. Kan man få en bättre gåva av en klient? Jag hoppas att hon förstår hur stolt hon ska vara, som alltid jobbar för klientens bästa och har stor inverkan på de människor hon träffar.


Vi gör skillnad! På riktigt!

Karin Beijergård Månsson, frivårdsinspektör Helsingborg

One to One

Ett behandlingsprogram som riktar sig till män och kvinnor med kriminell livsstil och som har medel till hög risk för återfall.

 

Kommentera inlägget

Läs mer om villkor när du lämnar kommentarer på blogg.kriminalvarden.se samt villkor gällande personuppgifter. Vi granskar alla inlägg innan de publiceras, därför kan det dröja innan du ser din kommentar.

SVARA Abduselam Jimie Husien  den 14 januari 2020 01:28:22

Jag är undersköterska i akutsjukvård. Från 2015 jobbar i särskildbönde i Norrköping. Jag jätteintresserad att jobb i kriminalvården. Mvh ABDUSELAM